07-06-08

Voetbal

Gelopen heb ik van de week niet zo veel meer, woensdagmorgen kreeg ik na een half uurtje een beetje last in mijn knie, dus heb ik wijselijk besloten niet verder te lopen.

Donderdag ben ik wel anderhalf uur gaan fitnessen, eerst gewone fiets, dan crosstrainen, dan steppen, dan nog wat op de ligfiets... Zalig! En dan een heerlijk stoombadje.

En vandaag... Ben ik gaan voetballen :-) Zaalvoetbal :-) Had me laten overtuigen door collegaatje/vriendinneke/roomie om mee te doen met het vrouwenvoetbal toernooi van 't werk. Ik, die nog nooit van mijn leven tegen een bal geshot had. We zijn één keer gaan oefenen; paskes geven. Blijkbaar had ik wel balgevoel; hoewel ik zelf het gevoel had dat ik er niks van bakte. Nadien hebben we nog een paar keer de intentie gehad van te gaan trainen, maar het is er nooit van gekomen. Vandaag was het dus het toernooi. Er waren maar 3 vrouwenploegen, dus moesten we maar twee keer spelen.

En we hebben twee keer gewonnen met 7-1 en 5-1!!! Ik heb tijdens de eerste match zelfs gescoord :-D

Vond het echt super leuk, zou zelfs overwegen om mij in te schrijven in een ploeg, moest het niet zo vaak trainen zijn. Kan me echt niet engageren om 3à4 keer per week te reserveren. Dat vind ik zo fijn aan lopen, je kan het eender wanneer doen; kan ik 's avonds niet wegens andere sociale bezigheden ofzo, dan ga ik wel 's middags en als het moet, om 5u 's morgens ;-)

Maar allez, 't was toch eens leuk om te doen!!! Heb wel een knieverband gekocht en moet zeggen dat het heel goed hielp! Weet nu niet of ik deze week nog ga lopen; maar ik ga wel een keer of 4 fitnessen en wat zwemmen. Misschien eens voorzichtig op de loopband gaan... Morgenvroeg proberen om 10u een lesje Body Attack mee te pikken als er nog plaats is!!!

IMG_0270

 

LUCKY NUMBER 13

IMG_0275

 

21:48 Gepost door Jess in Algemeen | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

GIRL POWER !! Gelijk we zeggen :-)proficiat met je doelpunt !!

Gepost door: Katrien | 08-06-08

Voetbalbabe's geweldig van jou. Ik ben alvast fan van nummer 13. Hebben jullie geen kiné nodig??

Gepost door: Geert | 08-06-08

Mooie foto's en leuk dat zaalvoetballen.
Ik zelf doe het ook regelmatig en erg leuk allemaal.
Rustig aan met hardlopen en pas op voor de knie.
Groet Rinus.

Gepost door: Rinus | 08-06-08

Voorzichtig met die knie Jess. Hopelijk is die snel terug 100%

Gepost door: yves | 10-06-08

De commentaren zijn gesloten.