18-05-08

Genieten

Stilaan krijg ik weer vat op mijn leven, weet ik weer welke richting het uitgaat. Ik geniet enorm van alles wat mij overkomt, ben elke dag op schok, nooit thuis... "Thuis" dat is voorlopig weer bij mijn ouders in Antwerpen, maar binnenkort ga ik een huis delen met 2 vriendinnen in Leuven. We zijn nog op zoek naar een huis met 3 slaapkamers en een tuintje. 

Alles is nu dus nogal chaotisch; de structuur is ver te zoeken. Het gemiddelde aantal uren slaap per nacht is gereduceerd tot iets tussen de 4 en 5u. In het weekend haal ik dit "ruimschoots" in door toch wel de volle 7u te slapen ;-) Maar vorig weekend, voor de 10km door Gent, sliep ik zowaar het klokje rond. 't Zal daarmee zijn dat de wedstrijd zo goed ging! 

Heb de laatste weken nog veel gelopen, vorige week zaterdag liep ik 's morgens vroeg 18km in Nederland, tijdens een wandeltocht via www.aktivia.be, vanmorgen liep ik bijna 12km in Gent, ... Tussendoor ook nog af en toe tijdens de middagpauze in Leuven, in allerhande parken hier in Antwerpen, ...  Ik geloof dat ik de laatste maand geen twee keer achter elkaar op dezelfde plek ben gaan lopen :-) LEUK dat dat is :-) De kilometertjes stapelen zich op en ik geniet volop!

Nu een weekje rustig aan voor de 20km van Brussel, uiteindelijk zijn we nog met 3 aan een nummer geraakt; we lopen dus allemaal onder een andere naam :-) Ik ga daar gewoon zalig genieten van de sfeer; ben niet van plan om mezelf dood te lopen. Richttijd is wel 2u15min; maar als ik merk dat ik het niet haal; ga ik niet overdreven versnellen.... gewoon luisteren naar mijn lichaam; mijn hartslag in het oog houden en verder zien we wel!

Doelen voor de komende maanden:
- 10km in Oostende - aan minstens gemiddeld 10.1km/u (27/07)
- 100km fietsdodentocht - geen concreet doel (03/08)
- triathlon Gent - geen concreet doel (24/08)
- 10km Dwars door Mechelen - < 0:58:00 (28/09)
- Halve marathon van Eindhoven (12/10) - voorlopig nog geen concreet doel

Wat meer beginnen concentreren op fietsen en zwemmen ;-)

14:09 Gepost door Jess in Algemeen | Permalink | Commentaren (7) |  Facebook |

Commentaren

Het stokske Ik heb jou het stokje doorgegeven, leuk blogje heb jij! Groetjes
Wendy
Je vind het op mijn blog

Gepost door: Wendy | 18-05-08

Knap Knap gelopen Jess, en... bijna voorbij mijn deur gepasseerd én voorbij de deur van m'n pa (in Afsnee). Volgende keer geef je maar een seintje, dan loop ik mee! Knappe doelen ook!

Gepost door: Julie | 18-05-08

jawadde Je leventje heeft dan wel een stevige draai genomen, je blijft duidelijk niet bij de pakken zitten! Je bent er stevig ingevlogen Jess! En dan nog een triathlon als doel, jawadde!
Wat de Nacht van Vlaanderen betreft: we stappen meestal een tempo rond de 5,5 km/uur gemiddeld. Vandaag 30 km gestapt in 5u25min om je een idee te geven ;-)

Gepost door: Ruthje | 18-05-08

Hou je taai op alle gebied !! niet achterom kijken :-))

Gepost door: Katrien | 18-05-08

Je bent van het sterke geslacht !! Ik ben blij voor je dat je leven terug wat vorm krijgt .
Die triatlon ....over welke afstanden spreken we dan ?

Gepost door: mario | 19-05-08

Effen een paar doelen bijstellen J-Lo ...

Oostende gaan we al onder het uur gaan ...
En Eindhoven ook zeker binnen 2u15

Uwe looppartner heeft gesproken!

Gepost door: Bodacious Bart | 19-05-08

Leuven en zovoort Dag Jess ! Je zal Leuven wellicht wel kennen, maar ik wil het zeker aanbevelen ! Ik heb er de helft van mijn leven gewoond en het is en blijft een bruisende stad !
En ja, ... weeral zit ik dicht bij je training en trainingsgedachten, want ook hier overweeg iemand een triatlon ! Ik zou er eerst een doen 'for fun', de MrT van Gent... Zegt dat je iets ?
Veel succes met alle plannen !

Gepost door: kaat | 20-05-08

De commentaren zijn gesloten.