05-04-08

Inhaalpost

Eventjes een inhaalpost, sta hier twee trainingen achter :-)

Het was een drukke week, di+woe+do 's avonds niet thuis geweest, slecht geslapen (max. 4 à 5u per nacht), moeite met eten (wat last van de maag en door het slaaptekort nogal weinig eetlust), ... Jesske was een beetje uit haar doen.

Dit resulteert niet enkel in een redelijk drastische daling op de weegschaal (zie je morgen wel), maar ook in een overdreven hoge hartslag. Toch heb ik getracht de trainingen van deze week zo goed mogelijk te doen.

Voor woensdag had Mario 12km aan 7:20min/km voorzien; daarna 5min rust en daarna 10 keer 20/40 op de piste. Daarna moest ik nog terug naar 't werk wandelen om te gaan douchen. Dit is het resultaat:

stats 0804021

stats 0804022

Stevige versnellingen op de piste dus! De hartslag bij de 12km was dus echt absurd... Normaal heb ik bij die snelheid ongeveer een hartslag van 162 ofzo...

Gisteren stond een wisselduurloopje van 10km op het programma, 1km loslopen afgewisseld met 1km à 6:30min/km. Daarna nog terug aar het werk wandelen. Collegaatjes waren mee, waardoor het loslopen niet altijd traag genoeg werd, en waardoor de 6:30 niet altijd gehaald werd; maar toch was het een fijne training (ook weer niet op de hartslag letten):

stats 080404

Tijd dus om een beetje uit te rusten, hoewel ik vandaag moet kuisen en hapjes klaarmaken enz, we krijgen vanavond volk over de vloer. Dat waarschijnlijk laat gaat blijven. Morgen ga ik dus echt uitslapen en de rest van de dag steek ik geen poot uit, maar kruip ik in de zetel met een boek. Staat op het menu: Milan Kundera's De ondraaglijke lichtheid van het bestaan... Gisteren al een klein stukje in gelezen en 't is een boek naar mijn hart...

08:39 Gepost door Jess in Algemeen | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

mooie training hoor, pittige versnellingen en ja die hartslag kan soms rare toeren doen vooral bij te weinig slaap :-)

Gepost door: Stofke | 05-04-08

Je bedoelt "de ondraaglijke lichtheid van het bestaan" ,of the unbearable lightness of being.
Een tv-toestel of een radio is al of niet draagbaar, een bepaald gevoel is al of niet draagLIJK; Nog een fijn weekend van pietje precies ;-)

Gepost door: MARC DEVLOO | 05-04-08

ge moe ni vragen hoe moe ik ben hé ;-)

Gepost door: Jess | 05-04-08

Jawaddedadde Pittige trainingskes Jesske. I am impresseds. Laat de hapjes straks maar smaken, relaxen met een glazeke wijn en morgen gans de dag in de pyjama en de peignoir met boekje in de zetel! Geniet er maar ne keer goed van!

Gepost door: Bart | 05-04-08

De commentaren zijn gesloten.