28-03-08

Slowjogging

Vandaag ging ik dan "slowjoggen". Mario had 11km tegen een hartslag < 150bpm op het schema gezet. Ik dacht van de gelegenheid dat ik vroeg thuis was te profiteren om met het fietske naar 't park te gaan. Lopen < 150bpm is gelukt:

stats 0803281

in detail:

stats 0803282

 

Het is dus idd gelukt om onder de 150bpm te blijven maar mannekes. DIT WAS SAAAAAAI! Ik bedoel... 6.4km/u .... Ik wandel sneller hé!!!! Da's echt niet te doen :-( Uit respect voor Mario en de moeite die hij voor mijn schema wil doen; heb ik volgehouden, maar ik was het na anderhalve km al dik beu!!! 11km tegen zo'n slakkentempo is moordend, het is pokkesaai (1u en 43min!!!!!) en héél zwaar voor de kuiten.  Ik hoop dus dat Mario dit soort trainingen niet te vaak meer in mijn schema zet, want op de duur ga ik er nog tegenop zien om te gaan "lopen"; en dat kan toch zeker de bedoeling niet zijn!?

 

19:44 Gepost door Jess in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

volhouder !! Je bent een echte doorzetter .. zo netjes de raad van onze coach opvolgen !! En ja, dat is heel traag, maar je hartslag gaan er wel door zakken. Succes nog !!!

Gepost door: Edith | 28-03-08

traag.... Tja,dat zijn harde tijden hé. Ik ben wel benieuwd wel resultaten dit voor jou zowel op korte als op lange termijn zullen geven.
Ik train volgende week vrijdag met Corinne (zie link op mij blogske) zij is al 29 x belgisch kampioen geweest. Ik ga haar zeker eens om raad vragen hoe "ik" moet trainen om mijn gemiddelde hartslag omlaag te krijgen.
Nog heel veel succes gewenst en hopelijk tot bij een volgende gelegenheid. Ik zit met een lichte blessure aan mijn rug, dus vandaag wat rust genomen, hopelijk kan ik morgen weer op pad gaan.
Prettig weekend!

Gepost door: Geert | 28-03-08

kijk eens aan, deze blog is terug gestart zie ik, mooi mooi mooi, ja wat die snelheid betreft, 't is de enige manier om op termijn die hartslag te doen zakken, komt wel allemaal ok, even doorbijten nu...

Gepost door: Stofke | 02-04-08

De commentaren zijn gesloten.