23-03-08

Beetje minder Jesske

Met de zomer in aantocht en een paar winterkilootjes waar mijn lichaam precies maar geen afscheid van wil nemen gaan we er hier nog eens een lap opgeven en die weegschaal een lesje leren.  
Ik ben zeker niet te dik; maar zou toch graag een beetje scherper staan!

Het blijft hier natuurlijk een loopblog, dus het gaat hier niet opeens volstaan met dagelijkse menuutjes en gewichtgrafiekjes ofzo. Maar af en toe zal er hier dus wel eens victorie gekraaid worden als er weer eens een halve kilo foetsie is.

Wekelijkse weegdag wordt zondag; er moet 3.5kg af. 1.5kg tegen de 10miles (dus binnen 4 weken) en de volgende 2kg tegen de 20km van Bxl.

Here we go!

 decoration

 

 

 

Nog fotootjes van gisteren:

fotolier1

toen scheen de zon nog. We staan links achteraan

 

fotolier7

Dixit Geert: "kijk kijk da's voor den televisie!!!"

 

fotolier4

vlak voor de finish. WARM dat ik het had!

07:49 Gepost door Jess in Algemeen | Permalink | Commentaren (9) |  Facebook |

Commentaren

Proficiat met jullie prestatie.
Die eerste foto had ik nog niet gezien...
Geert ziet er wel ne grappige uit! Logisch, alle lopende bloggers zijn straf en plezant! Dus was jullie loopje in Lier vast meer dan geslaagd.

Je koos een mooi tempo om te vermageren Jess... echt een gezond tempo (0,5 kg/week hou je er ook het gemakkelijkste af en op die manier verlies je het beste vet en dat zijn toch net die randjes die er af moeten he)... sprak de diëtiste :-)
Tja beroepsmisvorming...af en toe kan ik het niet laten. (Hoewel ik geen panlatje ben hoor).

Succes met alles wat je doet en
vrolijk pasen!

Gepost door: Tinne | 23-03-08

mooie foto's Nog 2 kg minder ? Je gaat daar vliegen in plaats van lopen . Ik denk ..nee ik ben er zeker van dat je karakter in overvloed hebt . Dat zijn de juiste personen om ergens potten te breken . Jij gaat vooruitgang boeken , dat is iets wat 100 % zeker is . Doe zo verder , en vergeet vooral niet te genieten van elke training . Al zal het genieten bij somige mischien pas nadien zijn. Niks forceren , en bij de minste twijfel gewoon mailen . Ik help je met alle plezier.

Gepost door: coach | 23-03-08

proficiat met uw 10 km ! Goed gedaan zeg ! En ik zie het ook wel zitten om een 2 tal kilootjes minder te wegen tegen de zomer... Dus ik kom nog wel eens terug om te zien hoe het zit. Succes dermee !

Gepost door: jogginggirl | 23-03-08

Vrolijk pasen !! Heel schoon fotookes !! en succes met je dieetje ,dat zal wel zeker lukken !!

Gepost door: Katrien | 23-03-08

ja hallo ... bij deze wil ik mij officieel kandidaat stellen om als begeleider te fungeren ... kan je mij alvast een sollicitatieformulier sturen ...
Toch geweldig, al die MARIO's ANGELS ...
Veel plezier, prettig paasweekend, loop ze ...

Gepost door: wim | 23-03-08

vermageren? Ik doe in ieder geval mee, je bent mijn motivator! Maar, waar ga jij die kilotjes nog verliezen, je staat nu al zo scherp. Aja misschien aan je achillespezen (grapje hé)

Gepost door: Geert | 23-03-08

Niet te veel vermageren. Daar in Lier kan het serieus waaien. Volgende keer moeten ze U uit de Nete plukken...

Gepost door: Homer | 23-03-08

@Geert: de heupen en nog beetje zwembandje ook :-)

Gepost door: Jess | 23-03-08

scherp Iedereen wil een beetje scherper zijn, zeker met de lente (?) en zomer in het vooruitzicht. Succes alvast en geniet nu van de chocolade !!

Gepost door: Edith | 23-03-08

De commentaren zijn gesloten.