09-03-08

Sundaymorning + loopmaatje gezocht

Zo hoort een zondagmorgen te zijn! Uitgeslapen tot 8u30. Daarna het fietske op naar het park. Gelopen naast de Leuvense vaart; in Battel de brug overgestoken en terug en in het park ook nog een toer. 45min in D1 (7.5km/u - 157bpm) + 40min D2 (8.3km/u - 169bpm) + 5min uitwandelen. Dan terug naar huis fietsen en uitgebreid brunchen.

Alles bij elkaar goed voor 19.6km en net geen 900kcal (welke ik al voor een stuk terug heb opgesoupeerd tijdens de brunch ;-))

Mijn snelheid lag echt wel laag vandaag bij de beoogde doelhartslag. Ofwel gaat 's middags lopen mij echt wel veel beter af, ofwel was het toeval. Hoe dan ook; het was zalig. Beetje miezerregen op mijn gezicht, en niet te warm. Ideaal!

Ik wil nog een oproep lanceren: wie loopt ongeveer 9km/u en wil 22 maart meedoen aan een loopwedstrijdje in Lier van 10km? (zie http://www.aclyra.com/activiteitenkalender.php)

 

12:17 Gepost door Jess in Algemeen | Permalink | Commentaren (10) |  Facebook |

Commentaren

mooi Knappe training Jess, je hebt er precies wel van genoten. Fixeer je niet zo op die snelheid. Dat kan aan vanalles liggen: vermoeidheid, regen & wind, cyclus.... Zolang j eer plezier aan hebt is het goed he! Sorry, op 22/3 heb ik al iets te doen...

Gepost door: Julie | 09-03-08

22/03 Ik kijk alvast eens in mijn agenda, zaterdag 22 maart dat moet lukken. 9Km/u is voor mij oke hoor.

Gepost door: Geert | 09-03-08

Hey.... boem bats... op je blog beland.
Bedankt voor je reactie op mijn blog.
Hier was ik duidelijk nog niet vaak... hoewel ik de meesten van "je verslaafden" wel ken.
Ik ga dus eens vaker komen lezen.
Knappe training die je deed.
Je loopmaatje heb je net gevonden zie ik (Geert). Zelf kan ik daar niet zijn...elke zaterdag werken tot 13u :-S

Groetjes en veel loopplezier!

Gepost door: INvormTinneke | 09-03-08

zie dat je je loopmaatje al gevonden hebt, anders had ik me evt. wel wat in bochten gewrongen om die namiddag in Lier te geraken om je te hazen
;-) 'k ga 't toch bij in mijn agenda zetten, je weet maar noooit, lekker gezellig! ;-)

Gepost door: Ruthje | 09-03-08

Toevallig... las ik een reactie van je op de blog van Ruthje en zo ben ik hier beland. Blijkt nog dat je ergens bij ons in de buurt moet wonen. Als je veel langs de vaart en of dijle loopt zullen we elkaar wel eens tegenkomen. Groetjes.

Gepost door: Gert | 09-03-08

Ja manneke ... ik zou die hartslag toch mar even vergeten ... of eens via een looplab je overslagpols laen berekenen want volgens mij heb je gewoon van nature een hoge hartslag ... los van de wind, de regen ... en de cyclus. Alvast veel succes in Lierke plezierke ... zie maar dat de Geert u kan volgen daar.

Gepost door: wim | 11-03-08

optellen heb ik iets gemist ? 45 + 40 +5 minuten en dan 19.6 km met een lage hartslag ? Hmm, dat lijkt me heel erg snel te gaan....

Gepost door: jogginggirl | 12-03-08

snelheid Ficseer je altijd niet op de snelheid . Je training laten leiden door je hartslag is veel beter . Meestal komt de snelheid wel overeen , maar soms kan het weer of je werkomstandigheden , stress er anders over beslissen . Geniet vooral verder van het lopen en veel succes in Lier en Brussel en ........????

Gepost door: coach mario | 12-03-08

jogginggirl: incl. fietsen ;-)

Gepost door: Jess | 13-03-08

loopmaatje gezocht hey,ik ben een lopertje uit eisden,ik jog regelmatig met mijn dochter in en rond het sportpark;maar ze heeft vaak last vd knieen,dan moet ik er alleen vandoor;is er niemand uit onze omgeving die zo'n 9km per uur loopt?
erg ver raken we nog niet,in okt.gaan we met de coach van start voor de 10km
grt jetje

Gepost door: jetje | 10-09-09

De commentaren zijn gesloten.