24-02-08

Lazy sunday

Gisteren hadden we een dansfeest van de ouders van vrienden, die 35 jaar getrouwd waren en nog een boel andere redenen hadden om eens flink de bloemetjes buiten te zetten. Het was een super tof feest, vriend en ik hadden al 5 weken swinglessen gevolgd, dus een ideale gelegenheid om onze moves nekeer in de praktijk om te zetten. Het was echt de max en we hebben tot half vier gedanst :-)

Vandaag werd dus een redelijke lazy sunday, uitgeslapen tot een uur of half elf, dan op 't gemakske wa op de pc zitten lummelen. Er stond een herstelloopje van 40min op het programma; maar ik was aan 't denken om gewoon anderhalf uur ofzo te gaan fietsen. Dus hopla, om 16u30 loopkleertjes aan en op de fiets gesprongen.

Langs de Dijle, voorbij de brug van Muizen, het plan was om af te slaan richting Hever en om dan langs de Leuvense vaart terug naar huis te komen. Maar opeens (na kwartiertje) begonnen mijn voetjes zodanig te jeuken dat ik mijn fiets tegen een paal heb geparkeerd en vertrokken ben voor mijn herstelloopje. Na 20min rechtsomkeer gemaakt en terug tot aan 't fietske.

Aaaaaah da deed deugd!

En dan nu danskleertjes terug aan voor een nieuwe swingles :-)

 

stats 080224

 

tourke 080224

18:19 Gepost door Jess in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

Na de danspasjes nog jeukende voetjes... Dan moet ge inderdaad lopen. Sportief weekendje!

Gepost door: Homer | 24-02-08

Logisch! Tuurlijk, da's logisch, met loopkleren op de fiets... zolang je niet met je maatpakje in het zwembad belandt is het goed :-)

Gepost door: Julie | 24-02-08

@Julie haha ik doe gewoon sportkleren aan omdat ik op de fiets veel te hard zweet anders :p

Gepost door: Jess | 25-02-08

De commentaren zijn gesloten.