08-01-08

Rondje sportkot

Een van mijn goede voornemens van dit jaar, was om af en toe 's middags tijdens mijn lunchpauze te gaan lopen. Zo kan ik toch door de week buiten lopen, want 's morgens om 6u15 als ik vertrek is het potdonker en 's avonds rond 17u als ik thuiskom is het ook al bijna donker.

Nu werk ik sinds oktober bij een account in Leuven (project van een paar jaar), pal in het centrum. Niet zo ver van Sportkot, waar ik ook naar de kiné ga. Had al gezien dat je daar -los van de piste- precies ook mooi kon lopen in dat park.

Vanmiddag leende ik dus samen met een collegaatje een fietsje, 5min fietsen, dan 8 8 9min gelopen en teruggefietst. Het was zo eens iets anders, al keuvelend lopen. Normaal loop ik altijd alleen, met muziek, in mezelf gekeerd, maar nu met mijn toffe collega een half uur aan het stuk getetterd. De tijd vloooog om, de 9min werden zelfs 9,5 omdat ik het niet op tijd doorhad. Voor herhaling vatbaar dus.

Donderdag past het niet in onze agenda, dus dan ga ik 8 9 10 doen op de loopband in de fitness + 30min fietsen + 30min op de crosstrainer. Zaterdagmorgen doe ik dan 9 9 10 en maandag samen met collegaatje (en 2 anderen die ook al geïnteresseerd zijn ;-)) 10 10 10. Woensdag hoop ik 15 15 te kunnen doen en vrijdag zou 30min zonder wandelen moeten lukken!!! Volgens de kiné zou het nu waarschijnlijk ook al lukken, maar ik wandel toch liever nog een beetje om het wat op te bouwen.

Verandering van omgeving dus een keertje - jammer genoeg is Leuven helemaal niet duidelijk in google maps

tourke 080108

20:39 Gepost door Jess in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

leuk Ik vind het altijd leuk om 's middags tijdens de pauze te gaan sporten, je bent er eens helemaal uit en hebt de rest van de dag veel energie. Knappe training!

Gepost door: Julie in Gent | 08-01-08

De commentaren zijn gesloten.