07-07-07

What the F***?!?

Okay, picture this: je hebt een rotweek achter de rug.

Op je werk is er vanalles aan het veranderen, je werkt als gedetacheerde voor een klant, waar een heleboel externen zal moeten vertrekken, maar je weet nog niet wie. Na een paar dagen weet je dat jij zal vertrekken omdat je eigen bedrijf dat het beste vindt, maar naar waar, dat weet je nog niet.

Maar ok, je weet dat je voor een groot bedrijf werkt en je hebt er het volste vertrouwen in dat je bedrijf je wel bij een andere klant zal plaatsen, dus je houdt vol.

Dan is er ook nog een collega, die altijd al op je zenuwen werkte, maar die het de afgelopen week extra heeft uitgehangen. Je telt de uren af tot het weekend is, zodat hij je tenminste twee dagen niet kan ergeren en je even verlost bent van de slechte sfeer op je werk.

Maar ok, je weet inmiddels dat je binnen drie maanden van hem verlost bent, dus je houdt vol.

Het is zaterdagochtend en er moet gekuist worden, de wasmand puilt uit met vuile was, en je waterschildpadden hebben hun bak omgetoverd tot stinkend moeras, dus daar ben je ook wel even zoet mee. Maar nét die dag is het na een maand druilerig weer eindelijk eens zonning en droog. Je wil dus niet liever doen dan naar buiten gaan, genieten van de warmte en de zonnestralen op je bleke huid. De plicht roept echter dus je vliegt erin, met veel gemor en een pesthumeur.

Maar ok, je weet dat je 's avonds een lange duurloop van 1u op het programma hebt staan waar je al de hele week reikhalzend naar uitkijkt, dus je houdt vol.

Uiteindelijk begeef je je naar het park, in je zomerse looptenue en zet je de Garmin en de MP3speler klaar voor een uur heerlijk ontspannen, zalig!!! Je begint te lopen, je hartslag stijgt maar lichtjes ondanks dat het echt warm is. Het lijkt erop dat je aan de beoogde hartslag zelfs meer dan 9km/u zou kunnen lopen vandaag!?

Je voelt opeens een zeurende pijn aan je linkerenkel, vooraan, onder aan je scheenbeen. Je hebt dit nog nooit gevoeld, dus je denkt: "oops, even een foute beweging ofzo? Dit gaat wel over" Maar na 5 minuten blijkt dat het niet overgaat. Je wandelt even, draait wat met je voet en probeert terug te lopen. Maar het gaat niet. Het is niet gewoon een lastig gevoel, het doet pijn. Na een paar keer tevergeefs opnieuw proberen, ruk je de MP3speler uit je oor en mank je naar je fiets, over and out. Naar huis dan maar, aan een debielentempo.

Als je al geen schijthumeur had, dan heb je dat nu wel!!! :-@

 

Morgen aquajoggen met een vriendin, absoluut no-impact, dus dat moet lukken. Maandagochtend een herstelloopje aan een hartslag van minder dan 153bpm (gokje: 7km/u). Als dat niet lukt, raad ik iedereen aan om maandag héél ver uit mijn buurt te blijven. Vooral die irritante collega die beweert dat hij hier niet komt. Ik wéét dat je meeleest!

17:28 Gepost door Jess in Algemeen | Permalink | Commentaren (10) |  Facebook |

Commentaren

Kop op meid! Zie het positief: als't barslecht is kan het alleen maar beteren. Beetje ijs op de enkel en smeren om erger te voorkomen. Morgen wordt het ook mooi weer dus dan heb je nog steeds tijd om ervan te genieten ;-)

Gepost door: Caroline | 07-07-07

Het aqua gedoe kan idd geen kwaad, als je maandag nog pijn hebt als je loopt dringend naar een dokter gaan, een orthopedist of sportdokter è!!!!
Misschien is er iets mis met je schoeisel. Er bestaan gespesialiseerde zaken daarvoor, als je daarover info wil, dan vraag je die maar. Good luck!!

Gepost door: Schorpioen | 07-07-07

Die collega... Heeft die meerdere jobs? Bij ons loopt die ook rond! Misschien zijn broer of zo?

Gepost door: Homer | 07-07-07

Bad Week kan gebeuren ... kop op ... vanaf nu beter!!!

Gepost door: Koen | 08-07-07

Aiaiaiai Hopelijk is het gauw beter met je enkel! Een dagje rust zal hopelijk wonderen doen. En dan met nieuwe moed aan een nieuwe week beginnen, hé. Ik hoop ook dat ze wat beter begint dan deze week eindigt ... hier is t vandaag een baaldag!

Gepost door: Tine | 08-07-07

koppie op! een rotweek gevolgd door een baaltraining, slechter dan dat kan niet, dus vanaf nu gaat het hopelijk alleen maar weer de betere kant op! Hopelijk heb je geen blessure! Ik zal duimen!!

Gepost door: Ruthje | 08-07-07

Bad week Kop op, meid : na regen komt zonneschijn !
Loop niet verder met pijn : enkele dagen rusten kan evenwel wonderen doen, ook aquajoggen is een waardig alternatief.
Alles komt terug goed !

Gepost door: frank spencer | 09-07-07

Aiaiai Dat is echt wel balen, en dan komt er deze week nog een vrijdag de 13é aan. Zeg niet dat je niet verwittigd was hè.

Gepost door: Marc | 09-07-07

Ai Oei, wat jij net beschreef klinkt net als een heel slecht hoofdstuk uit een horrorverhaal... je zou voor minder een rothumeur krijgen! Kop op meid, het kan alleen maar beter gaan en hopelijk heb je geen last meer van je voet!

Gepost door: Julie terug in 't land | 09-07-07

en ...zat hij/zij tussen de reacties .... ?

Gepost door: wim | 19-07-07

De commentaren zijn gesloten.