12-06-07

Workin' on my comeback

De tandarts heeft de wiek er gisteren uitgehaald en ik voelde de druk zó wegvallen. Hij zei ook nog dat het eigenlijk een botwonde was, en dat ik daar slecht op gereageerd zal hebben.

Hoe dan ook voelde ik mij vanmorgen tip top; maar dat kan ook wel omdat ik de dag voordien overdag massa's geslapen had en 's avonds ook om 21u in mijn nestje gekropen was.

Tijd dus om de loopschoentjes nog eens te gebruiken waarvoor ze dienen! Let toch maar even op de icoontjes vooraan én op mijn fantastische gemiddelde hartslag tijdens het lopen!

stats 070612

Normaal had ik na het werk een conferentie en daarna receptie; maar die is onverwachts afgelast, dus was ik vroeger thuis dan gepland. Vriend ging ook nog lopen na het werk dus heb ik er vandaag nog een 3de sport bijgesleurd: fitness! We hebben een crosstrainer en zo'n ministep in de slaapkamer staan dus die mochten ook nog eens tonen wat ze waard waren:

30min crosstrainen met tussenin 10min steppen aan een gemiddelde hartslag van 152bpm goed voor 318 calorietjes! zo'n 950 in totaal dus vandaag aye caramba!

Ja ja, de zomer komt er aan dus we geven nog eens goed gas, we eten ook weer voor 100% volgens het (South Beach) boekje. Peins dat ik binnenkort nog eens wat zomerjurkjes ga kopen; extra motivatie :-D

18:51 Gepost door Jess in Algemeen | Permalink | Commentaren (9) |  Facebook |

Commentaren

Zo horen we het graag .... Leuk dat je er weer tegen aan gaat , en eeuuuh met 2weken zijn er "batjes" her en der en maatje 36 geraakt maar nooit vooraf uitverkocht duuuuus tist moment !!! ;-)))

Gepost door: katrien r | 12-06-07

Wilskracht... dat ontbreek je alvast niet. Goed dat je je weer goed voelt. Ik hoop dat je lichaam je geest kan volgen, in dat geval zal je in ieder geval heel wat bereiken.

PS: toch geen vetloop morgen vroeg ?
In ieder geval nog veel trainings genot!

Gepost door: merddin | 12-06-07

Van waar komt de jouwe ? (je Garmin) heb eentje gevonden op www.sportextreme.com heb jij beter adres ?

Gepost door: Merddin | 12-06-07

ellende goed dat je van al die tandellende nu bent verlost.
South Beach? Daar had ik nog nooit van gehoord.

Gepost door: Kurt | 12-06-07

jawadde kom ik effe twee weekskes niet langs op je blog en ik heb blijkbaar héél wat gemist. Weer geopereerd aan je kaak, een Garmin 305 (woohoo!!). En ondanks alle tandproblemen wel ferm aan het sporten. Hopelijk ben je nu definitief van al dat tandgedoe vanaf. nog veel trainingsplezier met je garmin!

Gepost door: Ruthje | 12-06-07

Bedankt... ...voor de uitleg ivm die sportzones, dacht al dat dit niet via de site kon ingesteld worden. Veel succes met de comeback :-)

Gepost door: Stofke | 12-06-07

Knap Amai zeg, net geopereerd aan je tanden en dan gaan fietsen, lopen én fitnessen.... petje af!

Gepost door: Julie | 12-06-07

Jurkjes. Ik weet het, jurkjes kopen is voor mij ook altijd zo'n grote motivatie om sneller te lopen en op mijn eten te letten ! Loop ze nog !

Gepost door: Epo | 13-06-07

Je blijft mij verbazen! Zelden dat je zo'n enthousiaste loopster vindt! 's Morgens vroeg opstaan om te lopen (Lukt mij nog altijd niet. In het weekend om 9u vind ik al het maximum.), 4 wijsheidstanden laten trekken (na 2 heb ik ze gezegd dat ze die andere 2 mochten laten zitten tot ik er "echt" problemen mee zou krijgen) en dan direct weer aan het trainen slaan (DAT heb ik nou ook gedaan toen. Ik ben nog gaan lopen - het was in de winter - met mijn mond héél de tijd dicht omdat het anders niet te doen was van de pijn door de koude lucht). Je moet er karakter voor hebben en een beetje gek voor zijn. En dat is wat je nu nèt nodig hebt om er te komen ;-) Keep up the good work!

Gepost door: Wim | 13-06-07

De commentaren zijn gesloten.