11-06-07

Duizelen

Gisteren heb ik nog maar niet gelopen, ik voelde dat het nog niet helemaal ok was. Wel een bezoekje gebracht aan schoonouders met de fiets, kortere route deze keer; heen en terug zo'n 16km op 't gemakje.

Normaal wilde ik vanochtend lopen, maar we zijn gisteren onverwachts nog naar de opening van een café gegaan met een boel vrienden en ik lag pas om 24u in mijn bedje; bovendien voelde ik me niet 100% toen ik wakker werd.

Op het werk ben ik uiteindelijk om 10u zo duizelig geworden dat ik het gevoel had dat ik zou gaan flauwvallen, ik zag zwarte vlekken en stond te trillen op mijn benen. En zo veel spanning aan mijn kaak dat heel mijn hoofd er pijn van deed. Een collega heeft me even naar het ziekenbedje gebracht, daar even bekomen en naar huis gegaan. Mag binnen een half uurtje naar de tandarts, die draadjes en de wieken moeten er volgens mij uit, ze zorgen voor veel te veel druk.

De rest van de dag heb ik vandaag slapend doorgebracht, denk niet dat ik vandaag nog ga sporten. Het zal voor morgenvroeg worden: 40 minuten in D1.

@Stofke: ik heb het schema naar Word gekopieerd en daar D1 en D2 e.d. vervangen door de snelheden die ik had uitgekomen op één van de andere schermen van die site.

16:16 Gepost door Jess in Algemeen | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

Ai Hopelijk voel je je straks dan al een pak beter! En wat dat lopen betreft .. doe toch maar rustig aan, hé! Geef je lichaam ook de kans te herstellen/rusten na de ingreep. Take care!

Gepost door: Tine | 11-06-07

Niet zo goed Ai, hopelijk gaat het nu wat beter als je naar de tandarts bent geweest! Laat je maar goed verzorgen.

Gepost door: Julie | 11-06-07

geduld... Twee tanden laten trekken, veel sporten (in opbouw dan nog), kort daarop weer 2 tanden laten trekken, fietsen, laat(er) opblijven, dat is veel hoor !
Je zou voor minder duizelig worden.
Al je lichaam vermoeid is, zal zelfs de beste training geen positief effect hebben. Tanden laten trekken is echt niet niks, het is een vrij zware stress op je lichaam, en het kost een heleboel energie (lees tijd) om daarvan te herstellen.

Rust is een van de belangrijkste aspecten van training en heel vaak onderschat. Meer is niet altijd beter.
De volgende link is niet mis: www.wvc.vlaanderen.be/gezondsporten/training/theorie/overtraining.htm

Maar het is moeilijk om niks te doen hé :$
Ik ben ook 3 dagen out, en het is ook wreed lang !
nog 1,5 te gaan. Hou je goed !

Gepost door: merddin | 11-06-07

Enne? Hoe is 't met de gezondheid? Voel je je al wat beter?

Gepost door: Tine | 12-06-07

een taai meid ... moet ook herstellen hé ;-)) wees toch voorzichtig , het is toch een ingreep hoor , ik duim alvast :-)))

Gepost door: katrien r | 12-06-07

De commentaren zijn gesloten.