02-06-07

Week 2 training 3

Gisteren na het werk leuke ontdekking gedaan: MIJN GARMIN WAS ER!

Ik ging nog even een fietstoerke maken, maar het ding moest eerst opladen, dus maar gewoon vlug even met Polar gaan fietsen. We gingen nog weg met vrienden, dus 't was een kort ritje: 34 minuten à 153bpm en dus 274 kcal verbrand.

Deze ochtend dan de Garmin eens uitgetest. De training van vandaag was: 25min in D1 gevolgd door 10min in D2. Ik ben weer met de fiets naar het park gegaan, heb een keer de MultiSport functie uitgetest, dan kon ik meteen kijken hoe snel ik fietste en hoe ver het nu in feite was. Dit is het resultaat:

tourke 070602
Het bovenste lijntje is dus het totaal incl. fietsen, 2de en 5de lijntje is eerst naar het park fietsen, daarna terug naar huis. En 3de en 4de lijntje zijn de onderdelen van mijn looptraining.
 
stats 070602

 

Ik heb dus tijdens die 10min iets te traag gelopen, maar mijn hartslag moest tussen 174 en 183 zitten, dus dat is wél goed gelukt.

Ik had vandaag mijn Polar+footpod ook even meegenomen, om mijn training zeker te kunnen doen, je weet maar nooit als het toch niet lukte met de Garmin. Zo kon ik meteen eens vergelijken. Blijkbaar is de Polar toch niet optimaal gekalibreerd, want hij gaf gemiddeld 0.4km/u minder aan dan de Garmin!!! M.a.w. ben ik toch ietsje sneller dan ik dacht :-)

Leuk speelgoed, ben vooral benieuwd voor donderdag, dan moet ik weer intervals trainen en die ga ik er op voorhand in programmeren.

16:22 Gepost door Jess in Algemeen | Permalink | Commentaren (7) |  Facebook |

Commentaren

Veel succes met je nieuwe speelgoedje!!

Gepost door: Homer | 02-06-07

garmin Vanaf nu kun je ook meedoen aan Running Ronalds Garmin writing, ziet er neig uit...

Gepost door: jogginggirl | 02-06-07

Chique! Amai, ziet er echt chique uit! Ik denk dat je er inderdaad nog veel plezier aan gaat beleven. Denk dat hier ook nog wel een gps gaat komen binnenkort :).
Nee, voorlopig hou ik t bij de polar, maar wie weet binnenkort...
groetjes en loop ze nog!

Gepost door: Tine | 02-06-07

Welkom Welkom bij de Garminclub. Leuk speelgoedje, binnen de kortste keren ben je eraan verslaafd!

Gepost door: Julie | 02-06-07

Hartslag Zo'n hartslagmeter en footpod zullen je loopverslaving nog vergroten, ik kan erover mee spreken :-). Ps: link is op mijn blog geplaatst !

groeten

Gepost door: Stofke | 03-06-07

Succes Veel succes met de garmin en de intervals volgende week. De mijne zou volgende week ook moeten aankomen. Kijk er naar uit gelijk een klein kind.

Gepost door: Yves | 03-06-07

Garmin Een echt mooi runners speeltje. Welkom in Garmin land. Zeker al die statusstieken zijn geweldig om bij te houden. Suc7 ermee.

Gepost door: Rich@rd | 05-06-07

De commentaren zijn gesloten.