31-05-07

Week 2 training 2

Dinsdag was heerlijk, zo eens een dagje niets doen kan toch deugd doen, amai!

De intervals van deze ochtend waren weer de max; en het coole is: mijn hartslag daalt sneller dan voorheen. Ik moest 6*600m doen met daartussen 2min wandelen. Vorige keer had ik voor 1,5min 200m genomen, maar ik merkte nu dat ik na 100m al bijna aan mijn 2min zat. Bovendien zakte mijn hartslag na die 100m al mooi onder de 150; dus heb ik er stukjes van 100m tussen gedaan.

Het resultaat:

TijdMax HRAvg HRMax SpeedAvg SpeedDistanceCalories
uu:mmbpmbpmkm/hkm/hkmkcal
4:2418117111,08,94,2275

Deze laatste training van mei brengt het totaal op 77.2km in 14u14' en ik heb daarmee 5838 kcal verbrand!! :-)

Ben weer met het fietske gegaan, maar da's vanaf nu een gegeven, en 't is altijd zo'n half uur in totaal waarin ik een kleine 250tal kcal verbrand.

Het zit nog wat te kriebelen, dus ik denk dat ik seffes nog een klein toerke ga maken met de fiets, 't is terug mooi weer geworden na dat onweer van deze namiddag.

Met wat geluk heb ik de Polar Garmin deze week nog, heb bericht gekregen dat ze de betaling ontvangen hebben, maar ik vrees dat het eerder volgende week zal zijn.

 

EDIT: oops foutje, ik bedoel de Garmin Forerunner, Lime. Een Polar RS200SD gebruik ik momenteel, maar die gaat volgende week naar 't vriendje :-)

En... ik heb zonet 1u en 1minuut gefietst: 440kcal verbrand, had "Glidepath" van DjSteveBoy bij op MP3 speler, echt super. Vriend zijn fiets is binnen bij de fietsenmaker, van 't weekend hebben we hem terug. Peins dat we eens een schoon toerke voor zondag gaan zoeken!

17:31 Gepost door Jess in Algemeen | Permalink | Commentaren (7) |  Facebook |

Commentaren

je schema's om te lopen zien er altijd zo cool en 'aangepast' uit, hopelijk vind ik er later ook zo ergens eentje!
Ik voel dat ik binnenkort een 30tal minuten aan een stuk zal kunnen lopen! Het gaat de goeie kant op :)

Nieuwsgierigheid: welke polar heb je juist besteld? Hopelijk komt hij snel aan :)

Gepost door: Lime | 31-05-07

Fietsen Ja, dat fietsen leer je wel appreciëren he, zo nog snel 's avonds eens een toerke gaan doen kan ook ontzettend plezant zijn. Je geniet ook wel van het sporten he precies! Mooi hoor.

Gepost door: Julie | 31-05-07

lopen én fietsen... combineren is echt wel leuk hé ! Karine en ik zijn ook aan 't uitkijken naar wat betere fietsen nu de zomer voor de deur staat. Mooie training weer hoor, Jess ! Alvast veel plezier met de Garmin...

Gepost door: Steven | 31-05-07

Opbouw Naarmate de trainingen vorderen zal de hartslag vlugger naar beneden gaan bij intervals, heeft natuurlijk ook veel te maken hoe de conditie is op die dag :-)

Gepost door: Stofke | 31-05-07

Je gaat goed met de trainingen en je ruikt heerlijk door het beeldbuis heen van het relax thermen ;-).
Groet Rinus.

Gepost door: Rinus. | 01-06-07

Sportieve meid precies ! Goed bezig hé ! Vlammen op de fiets en met de loopschoenen. Fietsen is trouwens de beste opwarming alvorens te lopen. (van mijn sportarts gehoord) Proficiat met je Garmin-aankoop ! Heel handig dingske. Ik hoop hem vlug te gebruiken tijdens het lopen ! Veel succes met de uwe en 't lopen. Doe zo voort !

Gepost door: Epo | 01-06-07

Welke forerunner? Welke forerunner heb je eigenlijk besteld? de 305?

Gepost door: Tine | 02-06-07

De commentaren zijn gesloten.