28-05-07

Week 2 training 1

De eerste week van het nieuwe schema zit erop en ik moet zeggen dat ik mij er goed bij voel. Het is aangenaam om een bepaalde doelsnelheid voor ogen te hebben en het leuke is dat het mij steeds beter lukt om aan een constante snelheid te blijven lopen, ik begin mijn tempo zowat te kennen.

Week twee is ook weer van start gegaan, wederom op 't fietske naar 't park:

TijdMax HRAvg HRMax SpeedAvg SpeedDistanceCalories
uu:mmbpmbpmkm/hkm/hkmkcal
0:15168154   117
0:401751709,18,15,4382
0:15174156   124

De bedoeling was om 40minuten in D1 te lopen (8km/u) dus ik vind dat mooi gelukt.

Gisteren hebben we nog een wandeling gemaakt van een 15-tal km, in Zutendaal (www.nationaalpark.be), schoon parcours maar het ging vaak uit het bos, tussen de huizen, dat was wel jammer. We waren al aan 't overleggen dat we dat parcours misschien ook eens konden gaan lopen binnenkort, ipv wandelen; maar tegen het einde werd het wel erg drassig en modderig. Onze Goretex wandelbottinekes hebben daar geen problemen mee, maar mijn loopschoentjes doe ik dat toch liever niet aan. 't Is ook wel ver rijden voor ons, ik ben eigenlijk op zoek naar schoon parcourtjes in de buurt van Mechelen van een km of 10 à 15.

Morgen een welverdiend dagje rust, in de thermen. Jacuzzi, stoombad, saunakes, beetje zwemmen en ronddobberen, ... Heb ook al een goed boek klaarliggen, en verder doe ik morgen helemaal NIKS :-)

Oh ja... de Garmin is besteld :p

12:33 Gepost door Jess in Algemeen | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

Mechelen Knappe training alweer. Vraag eens aan Ruthje of aan Geert of ze geen leuke parcours kennen in Mechelen. Voor onze marathonvoorbereiding hebben Ruth en ik twee keer een duurloop in Mechelen gedaan, dus er zijn er wel hoor!

Gepost door: Julie | 28-05-07

Mooi Mooie training, na het volgen van de schema's ga je alsmaar beter je eigen snelheid kunnen bepalen, geniet van je dagje rust, de spieren hebben dit echt nodig, ik moet ook dringend eens wat dagen rust nemen maar ja...

Gepost door: Stofke | 28-05-07

Rustdag Het schema gaat je zo te zien goed af. Mooi! Geniet van je dagje rust! Niks doen kan ook zalig zijn!

Gepost door: Runnergirl | 29-05-07

knap hoor.. hoe je de trainingen goed verwerkt ! en zeker ook leuk dat je binnenkort een nieuw speeltje hebt..en néé, het is niet wat sommigen verkeerdelijk onder "speeltje" zouden kunnen verstaan ;-) ;-)
Greets, en loop ze nog,Jess !

Gepost door: Steven | 29-05-07

Veel plezier met de Garmin en hopelijk heb je genoten dinsdag van de rust.

Gepost door: yves | 31-05-07

De commentaren zijn gesloten.