12-05-07

Weekend!!!

Yihaaa! Weekend!!!

De training gisteren was weer ronduit zalig. Toen ik toekwam was het aan 't regenen, maar ik liep onder de bomen dus merkte er niet veel van. Tegen dat ik aan het open stuk van het park kwam, was het gedaan met regenen en heb ik nog een uur droog kunnen lopen. Heb het nog eens rustig gehouden, moest er uiteindelijk meer dan een uur tegenaan.

TijdMax HRAvg HRMax SpeedAvg SpeedDistanceCalories
uu:mmbpm %bpm %km/hkm/hkmkcal
1:0689848,27,27,9592

De tapas gisteren waren lekker; het was moeilijk maar heb er toch deftig van kunnen eten. We zijn gaan eten in Comocomo in Brussel. Er loopt een lopende band door heel het restaurant waar allerlei tapas op passeren op gekleurde bordjes volgens kleurcodes (geel=kaas, groen=veggie, blauw=vis, ...) en je kan à volonté nemen waar je zin in hebt. Heb heerlijk genoten, na zo'n week op papjes deed dat echt wel eens deugd! Nadien nog afgezakt naar een café in Grimbergen, lag om 3u30 in bed. Om 8u stond de wekker alweer. Gelukkig kan ik daar goed tegen, maar ik geloof dat ik mijn klopke vanavond wel zal krijgen ;-)

Fijn weekend allemaal!!!

09:20 Gepost door Jess in Algemeen | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

Een lopende band door het restaurant? Had je daar toch kunnen lopen!

Gepost door: Homer | 12-05-07

leuk dat je zo genoten hebt van de tapas en dat het eten blijkbaar lukte met je kaak! En straf dat je the morning after zo knap hebt getraind! Ik was gewoon in mijn bed blijven liggen waarschijnlijk :-)

Gepost door: Ruthje | 12-05-07

lol hahahah Homer, schitterend :-)
@Ruthje: de training was vrijdagochtend, dus geen morning after ;-) Ben deze morgen gewoon vroeg opgestaan om in huis wat te poetsen enz. Maar ik slaap eigenlijk nooit langer dan tot 8u. Vanmiddag dan wel even een uurke "afgekapt" :-)

Gepost door: Jess | 12-05-07

Leuk zowel je training als je avondje uit zal zo te lezen heel leuk geweest zijn. Zo vroeg uit je bed, ik heb ook dat probleem.... later dan 8 uur is het bij mij ook nog niet geweest...
Nog een prettig weekend

Gepost door: Geert | 13-05-07

Goed te horen dat het beter gaat met de kaak.
Terug volop concentratie op het lopen nu. 't Ziet er in elk geval goed uit.

Gepost door: Yves | 13-05-07

De commentaren zijn gesloten.